Blue Flower

 

Het aanschaffen van een computer, laptop en/of randapparatuur wordt door veel mensen als moeilijk ervaren omdat ze te weinig kennis van zaken hebben. Hierdoor worden vaak systemen gekocht die veel meer kunnen dan hetgeen ermee gedaan wordt zodat er dus te veel betaald wordt of juist andersom dat een systeem is gekocht wat te weinig kan en daardoor een bron van ergernis is geworden en eigenlijk weggegooid geld is. In beide gevallen kun je geld besparen door vooraf het juiste advies in te winnen.

Hierbij kom ik graag bij U langs om eens rustig naar uw wensen te luisteren. Aan de hand van gerichte vragen, uw budget en de verwachtte prestaties kan ik U een weloverwogen en objectief advies geven over welk systeem of randapparatuur het beste bij U past. Eventueel kan ik bemiddelen in de aanschaf en door middel van de aanbiedingen van de computerwinkels uit de buurt of via webwinkels, U naar de beste deal wijzen. Na de aanschaf kan ik U ook van dienst zijn met de installatie.

Naast hulp bij aanschaf kan ik U ook nog uitgebreid adviseren met betrekking tot het maken van back-ups. Back-ups zijn vaak een ondergeschoven kindje en men realiseert zich helaas vaak te laat hoe cruciaal deze zijn. Ik heb al vaak genoeg mee gemaakt dat er door een systeemcrash of een kapotte harde schijf gegevens niet meer te achterhalen zijn. Als die gegevens onvervangbaar zijn zoals bv. foto's dan is het leed vaak niet te overzien. Door het nemen van enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen kunt U dit voorkomen.

Adviezen met betrekking tot computerveiligheid of het beveiligen van uw draadloze netwerk kunnen natuurlijk ook gegeven worden. Daarnaast heb ik een uitgebreide kennis van randapparatuur op het gebied van multimedia, zoals mediaplayers en NAS apparatuur.


Kortom als U een objectief advies wilt, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.