Blue Flower

Windows Logo's 

Wilt U graag werken met rekenbladen zoals Excel of meer weten wat de mogelijkheden van Access zijn dan bent U bij mij aan het juiste adres. Of bent U een beginnende computergebruiker die algemeen computergebruik en internet/email wil gaan leren, ook dan kunt U op uw wenken bediend worden. Ik kan U een training op maat geven en die zaken behandelen waar U meer of veel van wilt weten. Of U nu een beginner bent of al enige jaren gebruiker bent, de te behandelen stof wordt daar op aangepast.

U bepaalt wat U wilt leren en hoelang U hierover wilt doen. Dit vindt dan plaats in uw eigen vertrouwde omgeving en op uw eigen computer zodat U niet, zoals vaak bij klassikale cursussen is gebleken, er thuis pas achter komt dat het net even anders werkt of er anders uitziet zodat U al meteen vastloopt.

Ook verleen ik op verzoek nog enige tijd nazorg door tijdens telefonisch contact op afstand uw PC over te nemen en dan meteen kan laten zien wat er fout gaat of is gegaan.

Kortom, U bepaalt hoe de training er uit gaat zien, wat het tempo is, hoe lang die gaat duren en wat de te behandelen stof is. Ook hier geldt;
Neem eens vrijblijvend contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.