Blue Flower

Enkele van mijn Favoriete Nederlandstalige links:

http://afferden-limburg.nl/
De site met het belangrijkste nieuws uit het dorp. Deze site wordt al jaren in de lucht gehouden door een enthousiaste vrijwilliger die hier heel veel van zijn vrije tijd in stopt.

http://tweakers.net/
De site met heel veel informatie en reviews over uiteenlopende hardware en software. Daarnaast is een hele goede prijsvergelijking ("PriceWatch") aanwezig. Op het forum "GoT" (Gathering Of Tweakers) kun je terecht met al je vragen. Ik voer er flinke discussies met mede-tweakers en vind er heel veel antwoorden op diverse gebieden, zeker niet alleen op computergebied. Kortom er gaat voor mij geen dag voorbij zonder deze site te bezoeken.

http://nl.hardware.info/
Naast tweakers ook een site met veel informatie over hardware. Er staan goede adviezen op met betrekking tot de aanschaf van een PC.

http://www.bits-chips.eu
Goede site met de nieuwste snufjes op technologisch gebied. Omdat ik zelf in de HighTech industrie werkzaam ben wil ik graag op de hoogte blijven wat er allemaal gebeurd en wat we nog kunnen verwachten.

http://www.progwereld.org
Een hele goede site over symfonische rock. Veel recensies van zowel concerten als nieuwe CD's/DVD's. Kortom een must voor de muziekliefhebber van deze soort muziek.

http://www.dagelijksekoopjes.nl/
Een verzamelsite waarop vanuit veel organisaties dagelijks een "koopje" wordt aangeboden. Of het echt koopjes zijn betwijfel ik soms, maar er staan vaak leuke dingetjes op en de aanbiedingen zijn soms weleens verrassend.

http://www.geenstijl.nl/
Een eigentijds weblog doordrenkt met humor en sarcasme, maar wel met onderwerpen die actueel en meestal onthutsend zijn. Journalistiek ijzersterk verwoord en vaak op het randje (of net eroverheen!). Deze site is vaste prik en moet ik dagelijks gezien hebben.

http://www.geocaching.com/
De officiële site van het geocachen

http://www.geocaching.nl/
De site van de Stichting Geocaching Nederland.

http://sites.google.com/site/wandelcaches/
Een site met geocaches per provincie waar het accent ligt op wandelen. Leuk opgezet en je hoeft minder te zoeken als je zin hebt in een leuke wandeling (met een doel: het vinden van een leuke cache!)

http://www.moviemeter.nl/
Een Nederlandstalige site met heel veel informatie over films en beoordelingen hiervan. Als filmliefhebber kun je niet om deze site heen.
Voor de muziekliefhebber is er http://www.musicmeter.nl/

http://one.iex.nl/monitor
Alles in één overzicht van de actuele beurskoersen met veel achtergrondinformatie. Deze site geeft een snelle indicatie van de stand van zaken voor de amateur belegger.